Spotkanie

Krasińskiego 2/4/6, 01-601 Warszawa

Rezerwacja

Wybierz
0
Dorośli
0
Podaj liczbę dzieci

Rezerwacja nie obejmuje dań dla dzieci.
Informacja o liczbie dzieci służy przygotowaniu miejsca przy jednym stoliku a zamówienia dla dzieci składane są à la carte - w restauracji.

Liczba gości
Data
Godzina
0 Suma menu musi być równa liczbie dorosłych gości
Zamówienia dla dzieci składane są à la carte
Menu A
0
Menu B
0,00 zł Suma

Jeśli w wybranym przez Ciebie terminie nie ma możliwości rezerwacji on-line,  skontaktuj się z obsługą restauracji.

Menu B

99
Przystawka / zupa
Tatra wołowy z żółtkiem, siekaną cebulą, marynowanymi grzybami oraz z ogórkiem kiszonym, musztardą podawany z pieczywem
Danie główne
kaczka z kapustą modrą, opiekanymi ziemniakami oraz sosem pomarańczowym
Deser
Sernik z białej czekolady
Alergeny zawarte w Menu B:
seler, sezam, skorupiaki, soja, ryby, orzeszki ziemne, mleko, laktoza, jaja, gorczyca, gluten

Menu A

99
Przystawka / zupa
krem z leśnych grzybów podawany z nutka śmietany
Danie główne
Łosoś z chrupiącą skórką z puree z wasabi i lekką sałatką
Deser
Szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych oraz bitą śmietaną
Alergeny zawarte w Menu A:
soja, ryby, seler, mleko, laktoza, jaja, gorczyca, gluten, karagen, mączka chlebowa, sezam

Spotkanie

Restauracja „Spotkanie” znajduje się na warszawskim Żoliborzu w pobliżu pl. Wilsona. Pod niezmienioną nazwą działa od 1953 roku. Od lat zajmujemy się organizacją wszelkiego typu przyjęć i imprez – tych rodzinnych jak i firmowych, bankietów czy szkoleń. Oprócz przestronnej sali restauracyjnej o stylowym wnętrzu, dysponujemy również przepięknym całorocznym tarasem, tonącym w zieleni. Przed restauracją znajduje się również parking. Nasze główne atuty to lata doświadczenia, bogata i korzystna cenowo oferta oraz doskonała kuchnia. Restaurację zaopatrujemy w produkty od sprawdzonych dostawców lub samych producentów a nasz zespół kucharzy i kelnerów zapewni Państwu obsługę na wysokim poziomie. „Spotkanie” to firma rodzinna, osobiście dbamy o każdy detal – poczynając od kuchni, przez obsługę i klimat oraz wystrój restauracji.