Restauracja Kurka Wodna

Zgon 46, 11-710 Piecki

Rezerwacja

Wybierz
0
Dorośli
0
Podaj liczbę dzieci

Rezerwacja nie obejmuje dań dla dzieci.
Informacja o liczbie dzieci służy przygotowaniu miejsca przy jednym stoliku a zamówienia dla dzieci składane są à la carte - w restauracji.

Liczba gości
Data
Godzina
0 Suma menu musi być równa liczbie dorosłych gości
Zamówienia dla dzieci składane są à la carte
Menu A
0
Menu B
0,00 zł Suma

Jeśli w wybranym przez Ciebie terminie nie ma możliwości rezerwacji on-line,  skontaktuj się z obsługą restauracji.

Menu A

99
Przystawka / zupa
Plastry marynowanego jelenia, pikle, oliwa pieprzowa, ser dojrzewający Bursztyn oraz szpinak
Danie główne
Schab z kością, zapiekanka ziemniaczana, leczo warzywne, boczniaki, chipsy z marynowanej słoniny.
Deser
Napoleonka, żurawina.
Alergeny zawarte w Menu A:
gluten

Menu B

99
Przystawka / zupa
Zupa rybna z szyjkami rakowymi.
Danie główne
Burger z dziczyzny, karmelizowana cebula, ogórek małosolny, sos z wędzoną śliwką.
Deser
Domowa drożdżówka, jagody, żurawina.
Alergeny zawarte w Menu B:
gluten, ryby, skorupiaki

Restauracja Kurka Wodna

Restauracja Kurka Wodna zaskoczy Państwa wyjątkowym menu opartym na regionalnych produktach. Z wielkim szacunkiem podchodzimy do tradycji oraz regionu w którym się znajdujemy. Szef Kuchni Robert Wardak zaprasza Państwa do kulinarnego świętowania Tygodnia Kuchni Polskiej podczas którego zaserwuje Państwu takie dania jak carpaccio z jelenia czy zupa rybna z szyjkami rakowymi.