Wieniawa

Lipowa 24, 84-100 Rekowo Górne

Rezerwacja

Wybierz
0
Dorośli
0
Podaj liczbę dzieci

Rezerwacja nie obejmuje dań dla dzieci.
Informacja o liczbie dzieci służy przygotowaniu miejsca przy jednym stoliku a zamówienia dla dzieci składane są à la carte - w restauracji.

Liczba gości
Data
Godzina
0 Suma menu musi być równa liczbie dorosłych gości
Zamówienia dla dzieci składane są à la carte
Menu A
0
Menu B
0,00 zł Suma

Jeśli w wybranym przez Ciebie terminie nie ma możliwości rezerwacji on-line,  skontaktuj się z obsługą restauracji.

Menu A

69
Przystawka / zupa
Tatar z wędzonej dyni z karmelizowanymi orzechami włoskimi, z granatem i rukolą na musie z podgrzybków i szalotki
Danie główne
Knedle z wędzoną dynią i śliwką w sosie figowym
Deser
Smażone śliwki z cynamonem, podane z gałką lodów waniliowych
Alergeny zawarte w Menu A:
gluten, jaja, laktoza, migdał, mleko, orzech włoski, kazeina

Menu B

99
Przystawka / zupa
Kapuśniak na wędzonych żeberkach z suszonymi grzybami i pieczonym ziemniakiem
Danie główne
Golonka wieprzowa marynowana w jałowcu i miodzie pitnym, podana z sosem jarzębinowym, dyniowymi kluskami i piklowanym burakiem
Deser
Karmelizowane mandarynki z płatkami migdałów i sosem z czekolady i malin
Alergeny zawarte w Menu B:
laktoza, migdał, mleko, seler

Wieniawa

Zapraszamy wszystkich miłośników dobrego jedzenia chcących spróbować smacznej, zdrowej kuchni i poszukujących nietuzinkowych smaków. Nasz Szef kuchni specjalizuje się w daniach kuchni staropolskiej z nutką nowoczesnej ekstrawagancji. Domowe wędzonki oraz przetwory znajdziecie również w restauracyjnym menu jak i specjalnych daniach TYGODNIA KUCHNI POLSKIEJ