Karczma u Ceprów

Indiry Gandhi 11, 02-776 Warszawa

Rezerwacja

Wybierz
0
Dorośli
0
Podaj liczbę dzieci

Rezerwacja nie obejmuje dań dla dzieci.
Informacja o liczbie dzieci służy przygotowaniu miejsca przy jednym stoliku a zamówienia dla dzieci składane są à la carte - w restauracji.

Liczba gości
Data
Godzina
0 Suma menu musi być równa liczbie dorosłych gości
Zamówienia dla dzieci składane są à la carte
Menu A
0
Menu B
0,00 zł Suma

Jeśli w wybranym przez Ciebie terminie nie ma możliwości rezerwacji on-line,  skontaktuj się z obsługą restauracji.

Menu A

69
Przystawka / zupa
Kapuśniak na żeberkach że skwarkami i ziemniakiem
Danie główne
Tradycyjne placki góralskie z gotowanych ziemniaków z kozim serem okrasa i kwaśna śmietana że szczypiorkiem
Deser
Sernik góralski na ciepło z musem malinowym
Alergeny zawarte w Menu A:
gluten, gorczyca, jaja, kazeina, kokos, laktoza, lizozym, łukin, mięczaki, migdał, mleko, orzech brazylijski, orzech laskowy, orzech makadamia, orzech nerkowca, orzech pekan, orzech pini, orzech włoski, orzeszki ziemne, pistacje, ryby, seler, sezam, skorupiaki, soja

Menu B

99
Przystawka / zupa
Napoleonka (na słono) z musem mascarpone, oscypkiem, serem wędzonym i konfiturą z pieczonej papryki i żurawiny.
Danie główne
Jadło drwala grillowane polędwiczki wieprzowe z " oscypkiem" i boczkiem na gulaszu wieprzowym z plackami ziemniaczanymi , ogórkiem kiszonym i sosem grzybowym.
Deser
Ptyś z kremem mascarpone i chałwą z bitą śmietaną, orzechami włoskimi, polany syropem klonowym.
Alergeny zawarte w Menu B:
gluten, gorczyca, jaja, kazeina, kokos, laktoza, lizozym, łukin, mięczaki, migdał, mleko, orzech brazylijski, orzech laskowy, orzech makadamia, orzech nerkowca, orzech pekan, orzech pini, orzech włoski, orzeszki ziemne, pistacje, ryby, seler, sezam, skorupiaki, soja

Karczma u Ceprów

„Karczma u Ceprów to wyjątkowa restauracja góralska na Ursynowie, położona w sercu Warszawy, gdzie spotykają się smaki kuchni polskiej i góralskiej. Nasza restauracja w Warszawie, na Ursynowie, zyskała nowe oblicze dzięki „Kuchennym Rewolucjom” przeprowadzonym przez Królową polskiej gastronomii, Magdę Gessler. Teraz zachwycamy zarówno smakiem, jak i wystrojem, który oddaje ducha Podhala – drewniane elementy, regionalne ozdoby i ciepła, góralska atmosfera przyciągają Gości z całej Warszawy, szczególnie z Ursynowa. Jeśli szukasz prawdziwych smaków góralskiej kuchni i autentycznych dań kuchni polskiej, takich jak legendarna kwaśnica z Karpielówki, nie musisz jechać w Tatry – wystarczy odwiedzić Karczmę u Ceprów na Ursynowie. Nasza restauracja góralska w Warszawie, w dzielnicy Ursynów, zdobyła serca zarówno mieszkańców Ursynowa, jak i Gości z innych dzielnic Warszawy, którzy chętnie wracają, aby delektować się tradycyjnymi, góralskimi potrawami. W Karczmie u Ceprów znajdziesz nie tylko pyszne jedzenie, ale także atmosferę, która przeniesie Cię prosto w serce gór.